Translate ♥

maandag 14 juli 2014

anti verveeltips voor in de vakantie



Zijn al je vriendinnen op vakantie en jij niet? Ga je je vervelen? Nu niet meer want wij hebben een paar ideeën zodat je je niet hoeft te vervelen!

Neem een vakantie baantje. Het klinkt misschien stom maar het is een goed tijdverdrijf en je verdiend er ook nog iets mee. Je kunt bijvoorbeeld honden uitlaten, babysitten, in de horeca gaan werken, vakken vullen of je kunt een krantenwijk nemen. Als je dit werk doet heb je aan het einde van de vakantie (hopelijk) veel geld verdiend. Daarvan kan je ook weer leuke dagjes weg.

Als je niet op vakantie gaat kun je eens nadenken om je kamer een make-over te geven. Verschuif de meubelen, ruim op en gooi alle oude spullen die je hebt weg of nog beter verkoop ze op een rommelmarkt. Koop een paar nieuwe decoraties voor op je kamer of maak er zelf een paar. Je kunt dit zo duur maken als je zelf wilt.

Doe een boekenruil met je vriendinnen. Ruil jullie boeken die je nog in de kast hebt staan en ga lekker lezen in de tuin als de zon schijnt. Lekker drankje erbij en vergeet je niet in te smeren ;)

Je kunt natuurlijk ook een blog beginnen. Dat kan gaan over allemaal verschillende dingen. Jouw hobby, een dagboek, beauty, fashion, eten... enz. Verzin de leukste of gekste dingen!

Hopelijk hadden jullie wat aan deze tips. Laat in de reacties achter wat jouw anti verveeltips zijn!

(sorry dat we de afgelopen weken niets hadden geplaatst maar wij hadden het heel erg druk met de toetsweek. Nu is het vakantie en kunnen we meer artikelen/video's maken.)


Stars can't shine without darkness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten